Bostadsrättsföreningen Hede i Umeå
Bostadsrättsföreningen Hede i Umeå
Nyheter
Föreningen
Boende
Vicevärd
Felanmälan
Tvättstuga/Bastu
Sopor
Parkering
Internet
Försäkring
Andrahandsuthyrning
Gästlägenheten
Brandsäkerhet
Bygga om
Dörrskyltar
TV
Vem har ansvaret?
Störningar
Cyklar
Fönster
Husets historia
Nostalgi
Kalender
Internetanslutning

I samtliga bostadsrätter och lokaler finns ett uttag för 100 Mbit/s internetanslutning via Bredband2. Vad som krävs för att man ska ta del av tjänsten är en dator med ett nätverkskort av typen Ethernet och en kabel mellan datorn och uttaget. Det är det enda som behövs för att ansluta sig till husnätet. 


Nätet når du med dynamiska IP-adresser. För att få kontakt, skall du konfigurera din dator och kryssa i rutan "Erhåll en IP-adress automatiskt" och rutan "Erhåll adress till DNS-servern automatiskt" under Nätverksinställningar/TCP-IP. Sen är det bara att köra! Detaljerade anvisningar för installation i Windows XP, finns HÄR

Det finns ingen anslutningsavgift eller depositionsavgift för att ansluta sig. Inga kostnader från föreningen, utan det ingår i din månadsavgift precis som KabelTV, värme och vatten. Detta oavsett om du använder nätet mycket eller lite.

Vid problem med ditt bredband, IP-TV eller IP-telefoni, ringer du Bredband2 på 0770-811 000. Vid problem med eventuell egen router, ringer du din leverantör.

E-post:

I vårt gemensamma abonnemang ingår även 5 st. e-postkonton per bostadsrätt (xxx@hede.nu) på vardera 100Mb. Om du är intresserad av att skaffa konto/n, ringer du bara kundtjänsten på Bredband2 tel 0770-811 000, så fixar dom det på några dagar.

 

 
Uppdaterat 2014-04-22
Utskriftsvänlig sida
HSB Bostadsrättsföreningen Hede i Umeå, Box 14, 901 02 Umeå
Provided by Webforum